X KAPAT
/ Sektörler / Gıda Üretim Tesisleri

Gıda Üretim Tesisleri

  • Gıda Üretim Tesisleri
  • Gıda Üretim Tesisleri

Haşere ile Mücadele: Bu Bizim İşimiz

Gıda üretiminin hijyenik koşullarda yapılıyor olması bilimsel yaklaşımla mümkündür. Üretim tesislerinde önemli hususlardan biri de haşere ile nasıl mücadele edildiğidir. Tekniktürk olarak, HACCP (Hazard Analysis and CriticalControl Point - Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) yönetmeliği, AIB (Amerikan Gıda Standardı) ve BRC (İngiltere Gıda Standardı) konusunda bilgili personelimiz ile size uygun çözümü üretiriz.  Sözü geçen standartlarla ilgili denetimlerden başarı ile çıkmanız için vurgu yapılan hususları en ince ayrıntısına kadar düşünür, planlarız.

Çözüme yönelik ilk adımı Tekniktürk ile iletişime geçerek atabilirsiniz. Sonrasında uzman ekiplerimizi üretim tesisinizdeki sorunun tespiti ve çözümü için nasıl bir planlamaya gereksinim duyulduğu konusunda ön çalışma yapmak üzere, size yönlendiriyor olacağız. Hazırladığımız haşere ile mücadele planının size uygun olduğunu ve sorunu çözeceğine inandığınızı beyan etmeniz yeterli olacaktır. Gerisini bize bırakın.

Gıda üretimi haşereden arınmış bir ortamda da yapılabilir. Biz işimizi bitirdiğimizde üretimi güvenle sürdürüyor olacaksınız.

Diğer Sektörel Böcek İlaçlama Çözümlerimiz

  • Adres:
    Zümrütevler Mah. Nil Caddesi. Hukukçular ve İdareciler Sitesi Sosyal Tesis Binası Kat:2 34852 Maltepe / İSTANBUL / TÜRKİYE
  • E-posta:
    teknikturk@teknikturk.com.tr
  • Telefon:
    Çağrı Merkezi: 444 85 65
    Faks: 0216 386 52 65
  •